Om København

København (latin "Hafnia") er Danmarks hovedstad og er med 1.280.371 indbyggere (2016)

Byen ligger på Sjællands østkyst og strækker sig ind over dele af Amager. En række broer og en tunnel forbinder de sjællandske og amagerske bydele. Siden 2000 har København og Malmø været forbundet af Øresundsforbindelsen. I København findes Danmarks centrale institutioner som Folketinget, kongehuset, Højesteret og Centraladministrationen.
Byen er på trods af sin yderlige placering i Danmark nationens kulturelle og økonomiske center og et vigtigt trafikknudepunkt med Nordens største lufthavn, Danmarks største banegård og en af de største havne, samt kulturinstitutioner som Parken, Nationalmuseet og Operaen.
Københavns historie kan føres tilbage til omkring år 800, hvor der lå et mindre fiskerleje, hvor byens centrum nu er.

Du kan læse mere om København på Wikipedia - Klik her

Områdekort

KUBEhusene ligger meget centralt i Ørestad, direkte til kanalen og ud til Byfælleden. Derudover finder du børnehave, skole, gymnasium, bibliotek, Irma, Døgnnetto, field’s shoppingcenter, sportsaktiviteter, fælleden, Arenaen, skøjtehallen, cafe’er og Metroen inden for 10 min. gang. Hvis man endelig har behov for en tur på Strøget eller aftenhygge i Nyhavn, så tager det kun 12 min. med Metroen. 

Street View (gadevisning)

Med Street View kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.